Voorwaarden persoonlijke lening

 Voorwaarden om een persoonlijke lening aan te vragen  Reacties uitgeschakeld voor Voorwaarden persoonlijke lening
jan 312012
 

We hebben het in de andere artikelen over de persoonlijke lening eigenlijk reeds deels aangehaald, maar de voorwaarden om een persoonlijke lening toegekend te krijgen zijn eigenlijk vrij licht.

In tegenstelling tot bij een hypothecaire lening dien je geen aanvullende waarborgen te verstrekken voor een persoonlijke lening op de voorwaarde dat het bedrag dat je maandelijks dient af te betalen natuurlijk veel lager is dan je maandelijks inkomen. Is dat niet het geval, dan kan de bank eventueel vragen om een kleine bijkomende waarborg.

In de praktijk is dit bij een persoonlijke lening bijna nooit het geval, maar toch kan het geen kwaad om hier eventueel rekening mee te houden.

Hou er bij een persoonlijke lening wel rekening mee dat je veelal zult moeten kunnen verantwoorden waar het geld voor gebruikt zal worden. Indien je gewoon aangeeft dat je deze lening nodig hebt om een beetje meer financiële ademruimte te hebben, dan is de kans groot dat de bank hier gewoon op ingaat.

Zoals je ziet is een persoonlijke lening aanvragen in ieder geval absoluut niet moeilijk.

voorwaarden aanvragen persoonlijke lening

Wilt u de kenmerken van een doorlopend krediet lening doornemen? Kijk dan op de website Kenmerken van een doorlopend krediet

© 2012 Persoonlijke lening informatie Wat is een doorlopend krediet | Privacy Policy | Contact Wat is geld